Boeken & magazines

Wie zaait, die oogst

Wie zaait, die oogst

OPDRACHTGEVER: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
OPDRACHT: Concept, ontwerp en eindredactie jubileumboek

De financieringsregeling Seed Capital is 10 jaar succesvol. Tijd voor een feestje, maar ook om de resultaten vast te leggen. RVO.nl wilde bijzondere succesverhalen van start-ups ter inspiratie bundelen. Wij stelden een koffietafelboek voor: een uitgave die je uitnodigt tot oppakken en makkelijk bladerbaar is. De vormgeving sluit aan bij het gegeven dat een idee vaak geboren wordt op momenten dat je er juist niet mee bezig bent. Dan is een korte krabbel op een bierviltje of een 'geeltje' vaak genoeg om die gedachte later weer op te pakken. Pengetekende illustraties, notities, highlights, krantenknipsels en geschreven teksten illustreren deze startfase. In combinatie met verhalende, verrassende portretten is het boek levendig en voor zowel de bladerende als de 'van kaft tot kaft' lezer boeiend.

“Van tekentafel naar verkoopsucces.” Arjen Verduijn Meer weten over dit project?
Arjen Verduijn vertelt je er graag meer over.
“Van tekentafel naar verkoopsucces.”
Infographics en illustraties leggen de financieringsregelingen op een aanstekelijke manier uit

Infographics en illustraties leggen de financieringsregelingen op een aanstekelijke manier uit

image description

Ambachtelijk verpakt

De genaaid gebrocheerde bindwijze, met de opvallende ‘open rug’ ondersteunt de gedachte dat innovatie nooit af is. Het verhaal van de start-ups krijgt nog een vervolg ....

SUCCES SMAAKT NAAR MEER

RVO.nl is terecht trots op de beschreven projecten en deelt ze ter inspiratie met iedereen die in de garage, op zolder of in een kantoorgebouw werkt aan frisse nieuwe ideeën. Wij zijn trots dat we een bijdrage konden leveren aan het in de schijnwerpers zetten van de regeling die het werk van de start-ups mede mogelijk maakt. Voor ons een ideaal project: de hele route van concept, ontwerp, eindredactie en drukwerkbegeleiding. Inclusief een uitnodiging voor het feestje!

image description

Gerelateerde projecten

Happy people, happy clients, happy agency

Bekijk deze case

Met oog voor detail

Bekijk deze case

De komst van EMA naar Nederland: succes met vele C's

Bekijk deze case